Naša stranica za posjetitelje van Hrvatske: - Madjarska bambus trska madjarska - Srbija bambus trska srbija

Drvene ručkice, kugle i pokrovne kapice

    Drvene ručkice, kugle i pokrovne kapiceTokareni program naše tvrtke obuhvaća izradu i sitnijih drvenih elemenata namijenjeni za namještaj kao što su drvene ručkice, pokrivaju kapice, drvene kugle i drveni tiplovi. Želimo sve zahtjeve naših kupaca da zadovoljimo i da im ponudimo kompletno rješenje od jednog proizvođača. Na raspolaganju su vam dimenzionalno veće i manje drvene ručkice, kapice i kugle u raznim oblicima i promjerima.

     Tokarene drvene kapice, ručkice, kugle i tiple za namještaj standardno izradjujemo od bukve dok u slučaju zahtjeva kupca možemo izraditi još od hrasta, jasena - prema materijalu ostalih tokarenih elemenata.

 

KLIKNITE OVDJE ZA KATALOG (CIJENE, SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH RUČKICA, KUGLI I POKROVNIH KAPICA

 

    U slučaju da vam trebaju specifični (unikatni) elementi koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite upit nama preko KONTAKT formulara iu kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtjev.

    Ako želite kupiti drvene ručkice, kugle i pokrovne kapice za namještaj iz kataloga to možete učiniti naručivanju preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon narudžbe proizvodi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

    Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

Naturtrend Impex Kft