Naša stranica za posjetitelje van Hrvatske: - Madjarska bambus trska madjarska - Srbija bambus trska srbija

Bambusni štapovi

 

Bambusni stapovi za dekoriranje- Bambusni štapovi se već stoljećima koriste u opremanju interijera na dalekom istoku, a napokon je stigao i kod nas. Robusna gradja bambusnog štapa omogućava čak i njegovo korištenje u gradjevinskoj industriji, ipak na našim prostorima uglavnom se koriste za dekoraciju interijera. Bambus štapovi su kreativni materijali i mogu se upotrijebiti na bezbroj načina. U nastavku pokušat ćemo Vam prezentovati nekoliko ideja za što sve mogu ovi bambus štapovi iskoristiti.

 

 

 

 

Obloga sa bambus stapovimaBambsu stapovi i stubovi za interijer- Oblaganje pultova ili šankova sa prepolovjenim bambusnim štapovima. Prirodna otpornost bambusa na atmosferske utjecaje omogućava da i bez temeljne zaštite bambusni štapovi mogu biti izloženi kiši.

 

 

 

Obloga zidova bambus štapovima

- Bambus štap se lako cepa na dva dijela i ako dobivene polovice poredjamo jedan pored drugog dobit ćemo vrlo lijepu - prirodnu oblogu zida od bambusa. Postupak postavljanja ovih bambusnih štapova je isti kao i kod klasične lamperije. Iz ove metode je dobio i ime: bambusna lamperija. Obloga metalnog stuba šanka isto s lakoćom se može izvesti bambusnim štapovima. Postavljenje je iznenađujući lak postupak i svatko može to kod kuće uraditi. Pogledajte galeriju slika za detaljnije fotografije o postavljanju bambusa na zid.

 

 

 

Stepeniste od bambusa

Zastitna obloga od bambusa

- Metalna ograda ili stubište se lako i jednostavno može obložiti bambusnim štapovima. Ako se radi o stubovima onda štapove samo 'nabijemo' na te stubove, potom ih fiksiramo sa purpjenom, ali ako se radi o zatvorenoj konstrukciji onda rascjepljujemo bambusne štapove na dva dijela. Pomoću ljepka za drvo dva dijela bambusa spajamo opet kako bi oblikovali cjelinu. Za detaljnije fotografije o bambus ogradama posjetite našu galeriju slika.

 

 

bambus garnisne- Garnišne od bambusa. Ako želite sakriti držač zavese to možete jednostavno da uradite sa bambusnim štapom koji je cijepan na dva dijela. Ovu tehniku možete iskoristiti i kod izrade cokle od bambusa. Za detaljnije fotografije pogledajte naš fotoalbum o bambus garnišnama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cjenik bambus štapova:

 

Promjer (cm) Duljina (m) Cijena
0.8 - 1 cm 1m 1,3 kn / kom
0.8 - 1 cm 1.4m 1,8 kn / kom
1 - 1.2 cm 2m 2,5 kn / kom
2 - 4 cm 1.9 ili 2.9 m 7,5 kn / m
4 -6 cm 1.9 ili 2.9 m 17 kn / m
6 - 8 cm 1.9 ili 2.9 m 28 kn / m
8 - 10 cm 1.9 ili 2.9 m 34 kn / m
10 - 12 cm 1.9 ili 2.9 m 57 kn / m
--- --- ---

 

Ako želite vidjeti još fotografija u svezi ovih proizvoda posjetite naš fotoalbum!

Ako želite da kupite bambusne štapove iz kataloga to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine bambus štapove šaljemo sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

 

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

 

Naturtrend Impex Kft
Viola u. 1 Segedin Mađarska

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.