Naša stranica za posjetitelje van Hrvatske: - Madjarska bambus trska madjarska - Srbija bambus trska srbija

Drvena rešetka

 -  Drvena rešetka je tradicionalni elemenat u stolarstvu koja se najviše koristi kao: obloga radijatora, uložak (filung) za kuhinjske elemente i na drugim raznim mjestima gde je poželjna prozračnost. Izradjuje se od prvoklasnog bambusa. Obje stranice rešetke su fino obradjene tako da mogu se upotrijebiti i na onim mjestima gdje je važno da i sa zadnje strane namještaja lijep izgleda rešetke.

-  Veličina standardne table je 65 x 125 cm , širina letve 12mm i ukupna debljina 4mm (svaka letva je 2mm debela). Ako imate zahtjev za izvanstandardne mjere i to možete kod nas poručiti s limitacijom da veličina rešetke ne prelazi 65 x 250 cm. Ukupna debljina drvene rešetke od 4mm omogućava njezino korištenje na onim mjestima koja su predvidjena za zastakljivanje.

Specifikacija drvene rešetke drvena resetka

Dimenzija letve: 12mm x 2mm
Odstojanje između dvije letve: 12mm
Kut: 45 stupnjeva
Ukupna debljina rešetke: 4 mm
Vrsta drveta: Bambus
Cijena drvene rešetke 65 x 125cm(kom) od bambusa: 300 kn
Izvanstandardne mere: 610 kn / m2 (maksimalna veličina 65 x 250cm)
Cijene uključuju PDV.
 
 
Najnoviji proizvod naše radione je drvena rešetka izradjen od bambusnih lamela. Ima prirodnu svjetlu boju, fino obradjenu površinu sa zaobljenim rubovima (pripremljen za lakiranje i toniranje). Širina lamela je 12 mm , kut: 45 stupnjeva. Ukupna debljina drvene rešetke je 4mm kao i kod drugih klasičnih drvenih rešetki. Veličina standardne table koju držimo na lageru: 65 x 125 cm.

 

radijator maska sa drvenom resetkomispuna od drvene resetkedrvena resetka u kuhinjskom frontuDrvena rešetka se najviše koristi kod maske za radijator i kod kuhinjskih frontova. Sa desne strane možete pogledati nekoliko primjera za implementaciju.

 

Ako želite vidjeti još fotografija u svezi ovih proizvoda posjetite naš fotoalbum!

Ako želite da kupite drvene rešetke to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine drvene rešetke se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš upit naš email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naturtrend Impex Kft
Viola u. 1 Segedin Mađarska

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.