Bambus kao drvo spada u kategoriju tvrdjeg drveta, slična je hrastu ili bukvi, ali u egzotičnijem obliku. Prednost bambusne lamperije osim što plijeni svojom prirodnom ljepotom dolazi do izražaja i kod dugotrajnosti. Bambusova površina je prirodno “polirana” i otporna na manje količine vode, tako da kod unutarnje uporabe ne zahtijeva lakiranje i posebno održavanje. Kod vanjske uporabe preporučamo lakiranje zbog povećanja otpornosti od atmosferskih utjecaje i lakšeg održavanja obloženih površina.

bambusna lamperija

Bambusna lamperija je prirodni materijal izradjen od štapova bambusa promjera 5cm. Dostupne su u dužinama od 2 i 2,9 metara u debljini koja varira od 12 do 14 mm-a. Svaka letva je obradjivana kako bi bila jednake širine po cijeloj duljini, što omogućava oblaganje bez većih razmaka izmedju dasaka lamperije. Gornja ploha (lice) lamperije je blago zaobljena što proizlazi iz osnovnog oblika bambus štapa.

Lamperija od bambusa baš kao i klasična lamperija od jelovine može da se rabiti u vanjskim i unutrašnjim uvjetima. Treba znati da je za vanjsku uporabu preporučljivo koristiti jelovinu sa sjevera evrope, najmanje starosti od 80 – 100 godina. Od domaćih vrsta gotovo ni jedna nije prikladna.


Oblaganje zidova bambus lamperijom

Unutarnja upotreba:

- oblaga nje zidova i stropova

- cokla namještaja

- završne lajsne za lajsne i laminat

- garnišne

- zaštita rubova zidova ...

Vanjska uporaba:

- ograde

- zaštita i dekoracija spoljnih zidova - stropova i terasa

- ukrašavanje stubova ...

Glavna uloga obloga zidova je poboljšana estetska vrijednost obloženih površina, pored toplinske izolacije i zaštita od atmosferskih utjecaja.

Bambusne daske mogu biti potavljene horizontalno, vertikalno i kombinovano. Kod oblaganja zidova letve od bambusa se postavljaju na drvenu podkonstrukciju, koja može biti od jelovine.

Bambusna lamperija kao ograda

Za detaljnije fotografije pogledajte naš foto album o bambusnoj lamperiji.

Cjenik bambusne lamperije:

Duljina:
Širina:
Cijna:
2 m
50 mm
-- kn / m
2,9 m
50 mm
-- kn / m

Ako želite da kupite bambusnu lamperiju to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine bambus lamperija se šalje sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

Stepenište od bambus lamperije

Naturtrend Impex Kft 

Viola u. 1 Segedin Mađarska 

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.