Bambusne rolete ili ratan venecijanere možemo kupiti u raznim prodavaonicama, ali je mala vjerovatnoća da će odgovarati vašem ukusu ili mjerama. Za ovaj problem nudimo rješenje našim roletama, koje izradjujemo točno na željenu mjeru. Vi možete odlučiti od kojega dezena treba biti izradjena roleta i kojih dimenzija. Bambusne roletn dolaze u rolama širine od 120 cm ili 180 cm i duljiine od 15m.  Od ovih roli sječemo na dimenzije koje odgovaraju vašim zahtjevima.

Posjetite našu galeriju slika o bambusnim roletama klikom OVDE.

Bambus rolete - ratan venecijaneri po mjeri

Mehanizam za rolete kojim spuštate i dižete roletu je jednostavan, ali profesionalan. Na desnoj strani rolo mehanizma se nalazi kočnica kojom možete fiksirati roletu u bilo kojem položaju.  Komande se izvršavaju pomoću kanapa: lijevo (otpuštanje kočnice), desno (uključenje kočnice). Štapovi koji se nalaze na krajevima bambusne rolete su izradjeni od punog drveta.

Važno: u slučaju da se bambus rolete montiraju izvana gdje su izloženi atmosferskim utjecajima treba ih zaštiti uljnim premazom bez laka (naprimer: tankoslojna lazura bez laka od proizvodjača BORI ili SADOLIN). Ove premaze možete kupiti u bilo kojoj bolje opremljenoj farbari i preporučljivo je osvježiti površinu rolete svake godine s ovim namazima. Pakiranje od 1l je dovoljno za premaz površine 10-12m2. U slučaju da želite premaz roleta možemo i mi da vam uradimo tijekom izrade za 4,9eur/m2 koji obuhvaća obje stranice.

Cjenik za bambusne rolete:

1 m2 27,1eur  I.klasa


Poručite klikom OVDE!

Cijena se odnosi na svaki dezen i uključuje montiran mehanizam tipa 1G.

Izrada bambusne rolete

Dodatna opcija: 60kn/m2 za zaštitni premaz kod vanjske upotrebe (cijena uključuje premaz obje stranice rolete).

Kako bi ste poručili bambusne rolete popunite formular za poručivanje klikom OVDE. Rok izrade rolete je 3 do 4 dana, poslije čega šaljemo kurirskom službom na vašu adresu. Montiranje (kačenje) rolete se vrši pomoću kukica, koje dobijate zajedno sa roletom.

 Dezeni za bambus rolete:
Rolete od bambusa


Širina letve: 5 mm

Maksimalna širina: 240 cm

Šifra: BR-5/5-NB-0-BC30

Rolete od bambusaŠirina letve: 3 i 10 mm

Maksimalna širina: 240 cm

Šifra: BR-3/10-NB-0-BC09roleta zaklon od suncaŠirina letve: 3 i 10 mm

Maksimalna širina: 180 cm

Šifra: BR-3/10-B-0-BC13Rolete od bambusaŠirina letve: 3 i 10 mm

Maksimalna širina: 180 cm

Šifra: BR-3/10-N-0-BC12Ratan venecijaner


Širina letve: 3 i 10 mm

Maksimalna širina: 180 cm

Šifra: BR-3/10-NB-0-C1C

Ovaj dezen se ne preporučuje za vanjsku uporabu.