Uvjeti pružanja usluge i Uvjeti korištenja

Ako ste klijent ili aktivni korisnik našeg webshop-a, pažljivo pročitajte naše Uvjete pružanja usluga i koristite naše usluge samo ako se slažete sa svim točkama i smatrate ih obavezujućim.
Napominjemo da kupnja podliježe plaćanju.

Ovaj dokument neće biti podnesen, on će biti zaključen samo elektroničkim putem, kasnije se neće moći preuzeti i neće biti upućen na kodeks ponašanja. U slučaju pitanja vezanih za rad, naručivanje i dostavu webshopa, dostupni smo putem kontakta! Ako namjeravate ovaj GTC snimiti na trajni medij, možete ga ispisati klikom na ikonu pisača u gornjem desnom kutu ili pritiskom na (Ctrl + P).

Podaci o operateru

Naziv tvrtke: Naturtrend Impex Kft
Sjedište, adresa: 6771 Szeged Viola u. 1
Elektronska dostupnost: office.hr@naturtrend.com
Telefon (ožičen): 0662 / 406-726 (8-16)
Mobilni (mobilni): 0630 / 768-9654 (8-18)
Porezni broj: 14926471-2-06
Matični broj tvrtke: Cg.-06-09-014546
Tvrtka izdavateljica Sud: Županijski sud u Csongrádu
Jezik ugovora: mađarski


Podaci o pružatelju usluge
Naziv tvrtke: 3 u 1 Hosting Bt.
Sjedište: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III / 11
Poštanska adresa: 2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1. post prvo
Porezni broj: 22206118-2-13
Porezni broj zajednice (EU): HU22206118
Matični broj tvrtke: 13-06-055290
Web stranica: https://megacp.com/
Dostupnost: https://megacp.com/contactinfo.php


Cijene ponuđenih proizvoda, ambalaža za pošiljku i njezina naknada

Prikazane cijene proizvoda uključuju zakonski PDV, ali ne uključuju naknadu za kućnu dostavu.Za ostale proizvode ne naplaćuje se naknada za posebno pakiranje!
 

Troškovi pakiranja iznose 25kn. Ako naručite robu u vrednosti iznad 150kn, troškove pakiranja preuzima Naturtrend Kft.

 Ako se lajsne i ostali proizvodi naruče zajedno,pakiraće se u 2 zasebna paketa i tošak dostave se računa kao za 2 paketa.

Postupak narudžbe:

    stavite odabrani proizvod ili proizvode u virtualnu košaricu
    odlučite li se registrirati u webshopu ili kupiti bez registracije navedite potrebne podatke
    možete unijeti drugu adresu za naplatu i dostavu
    odaberite način isporuke i primanja proizvoda i način plaćanja
    pročitajte i prihvatite Uvjete i odredbe ako želite izvršiti kupnju
    prihvatite da je kupnja podložna plaćanju
    potvrdite kupnju pritiskom na gumb "potvrdi kupnju"
    Primit ćete potvrdu e-poštom o vašoj narudžbi i ta će se potvrda također pojaviti zaslonu. Ova potvrda ne predstavlja sklapanje ugovora. To znači da je sustav operativan i da je vaša narudžba prihvaćena.
    naš kolega će pismeno potvrditi zahtjev u roku od dva radna dana, a ugovor će se izraditi putem ove potvrde.
    Poslat ćemo vam e-mail na dan slanja paketa, uključujući broj paketa za praćenje paketa

Naručivanje, informacije o ugovoru

Prema propisu o ugovorima na daljinu, obavještavamo vas da:

    Kupnja je moguća uz registraciju i bez registracije.
    Postavljanjem narudžbe (pritiskom na gumb narudžba) ukazujete na našu potrebu
    Kada vaš nalog potvrdi naš kolega, sklapa se ugovor između prodavatelja i kupca
    Ugovor koji se sklapa ne predstavlja pisani ugovor (koji se smatra ugovorom na daljinu)
    Isporuku obavljaju ugovoreni kuriri.
    Kupac može odustati od kupnje na određeno vremensko razdoblje (14 dana) bez ikakvog opravdanja
    da bi se ispravila pogreška pri unosu podataka prije dovršetka narudžbe, kupac može promijeniti sadržaj košarice ili izmijeniti podatke o klijentu
    nakon dovršetka zahtjeva za narudžbu, webshop tehnički ne može ispraviti pogreške pri unosu podataka. Ako primijetite, na primjer, da ste postavili netočan iznos ili da ste utipkali adresu za naplatu, obavijestite nas što je prije moguće, a mi ćemo ispraviti pogrešku i potvrditi vašu narudžbu s ispravnim traženim podacima.
    U slučaju isporuke u Hrvatskoj ugovora je na hrvatskom jeziku.

Obrada naloga

Narudžbe se obrađuju radnim danima od 7 do 15 sati. Postoji i mogućnost narudžbe izvan naznačenog vremena. Ako se to dogodi nakon završetka radnog vremena, obradit će se sljedeći dan. Naša služba za korisnike će potvrditi vašu narudžbu u roku od 2 radna dana ili će vas obavijestiti da ipak proizvod nije dostupan. Opći rok isporuke, u roku od 3-4 radnih dana od potvrde ako nije uključena pojedinačna proizvodnja. U slučaju pojedinačne proizvodnje (npr. Bambus roleta ili ornament) po narudžbi obično do 2 tjedna. U slučaju pojedinačne proizvodnje, očekivano točno vrijeme proizvodnje priopćit će se u roku od 2 radna dana. Slike prikazane na tehničkom listu proizvoda mogu se neznatno razlikovati od stvarnih, a u nekim slučajevima prikazane su kao ilustracije. Naša tvrtka nije odgovorna za bilo kakve tehničke promjene napravljene bez prethodnog obaviještenja dobavljaču ili iz razloga koji su izvan njegove kontrole. Zadržavamo pravo odbiti djelomično potvrđene narudžbe u cijelosti ili djelomično. Djelomična izvedba može se obaviti samo nakon savjetovanja s kupcem! U slučaju plaćanja unaprijed kupoprodajne cijene proizvoda, iznos će biti vraćen pošiljatelju.


Krajnji iznos i naplata

Ukupni iznos koji treba platiti uključuje sve troškove na temelju sažetka narudžbe i potvrdnog pisma. Izdat ćemo elektronički račun za kupnju koji će vam biti poslan poštom. Ako iz bilo kojeg drugog razloga ne izdamo elektronički račun, papirnati račun je uključen u paket.
Načini plaćanja:

    uz naplatu (gotovina do kurira)
    avansno plaćanje na bankovni račun
    ne postoji mogućnost plaćanja kreditnom karticom

Uvjeti i odredbe:

Naša tvrtka rješava isporuku paketa u Hrvatskoj s podugovaračkim kurirskim službama. Naknada za dostavu paketa za isporuku u Hrvatskoj:

    paket do 5kg je 110kn

    svaki naredna kg je 7kn

Mi odabiremo kurirske usluge ugovorene s našom tvrtkom kako bismo isporučili najbolju cijenu za veličinu i opseg paketa. Ako izričito inzistirate na kurirskoj tvrtki, kontaktirajte nas unaprijed i, ako je moguće, uzmite u obzir vaš zahtjev (to može rezultirati višom cijenom od deklarirane cijene dostave, ali ćemo vam dati točne povratne informacije).


Kurirske tvrtke ugovorile su s našom tvrtkom:

Magyar Posta, Fedex, Expressone, GLS, DPD, Csomagkuldo.hu

Bitne informacije o isporuci i vremena, oštećenju paketa

Paketi se isporučuju samo radnim danima, obično između 8 i 17 sati. Ako tijekom tog razdoblja niste kod kuće, trebate navesti adresu posla kao adresu za dostavu (ako je dostupna). Kurirska služba obično pokušava dva puta dostaviti. Trošak ne preuzetog paketa naplaćuje se kupcu! Ako insistirate da pošaljemo ponovno paket, iznos morate unapred uplatiti na naš bankovni račun.
Kurirske tvrtke u Hrvatskoj obično isporučuju pakete u roku od 3-4 radna dana, ali nažalost ima slučaja kada je to i duže vreme.

Naša tvrtka ne preuzima nikakvu financijsku odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu materijalnu štetu uzrokovanu kašnjenjem u isporuci kurirskih usluga, ako se može dokazati da je paket (e) dostavljen kurirskoj tvrtki u vrijeme našeg zahtjeva.

Ako kurirska tvrtka ne pronađe vaš paket i stoga ga ne može isporučiti 3 tjedna, proglasit ćemo ga izgubljenom i ponovno poslati paket ako ga zatražite. Ako ste uplatili novac unaprijed, mi ćemo ga u cijelosti vratiti.
Molimo provjerite paket prije preuzomanja od kurira i, ako postoji bilo kakvo oštećenje na pakiranju, zamolite ga da bude zabilježeno. Ako oštećenje paketa nije značajno, preuzmite paket. Ako je ozljeda mala, zabilježite je i fotografirajte je (npr. S mobilnim telefonom).

Kurirske usluge imaju osiguranje od gubitka ili oštećenja paketa. Međutim, u slučaju moguće ozljede paketa, oni su spremni platiti samo ako se može dokazati da je paket oštećen tijekom transporta. Prije i nakon pakiranja naša tvrtka preuzima fotografije svih proizvoda / paketa. Ako ne otkrijete bilo kakvu štetu na paketu kada se pokupi, ali kada se raspakira, ispostavlja se da je proizvod oštećen, slikajte ga iz različitih perspektiva u poluotpakiranom stanju, te nam pošaljite slike kako bismo mogli obraditi vaš zahtjev za reklamaciju.

Oštećenje paketa također se može dogoditi tijekom raspakiranja. Uobičajena je pogreška otvoriti paket oštrim predmatima naprimer nožem i isečete proizvod (npr. Konac od bambus rolete). Ni kurirska tvrtka nije odgovorna za takvu štetu. Pažljivo raspakirajte paket.

Plijesan: Tijekom zime, kada paketi dolaze iz hladnog automobila u toplije skladišta, može doći do kondenzacije ispod materijala za pakiranje. Da biste to spriječili, raspakirajte ga u roku od 24 sata od primitka.

Pravo na povlačenje

Članak 17/1999 o ugovorima na daljinu. (II.5.), Potrošač može odustati od ugovora u roku od 14 dana od primitka naručenog proizvoda bez navođenja razloga, ili vratiti naručeni proizvod. U nedostatku ovog prospekta, potrošač ima pravo iskoristiti svoje pravo na odustajanje na tri mjeseca.
U slučaju ostvarivanja prava na povlačenje, potrošač ne snosi nikakve druge troškove osim troška vraćanja proizvoda, međutim, poduzetnik može, u opravdanim slučajevima, potraživati bilo kakvu materijalnu štetu koja je nastala zbog neprikladne uporabe.

Potrošač nema pravo na povlačenje za bambusove roletne na pojedinačne veličine i bambusove proizvode izrezane na duljinu. Za te proizvode, naša tvrtka šalje besplatni uzorak proizvoda potpuno besplatno, tako da možete odlučiti želi li izvršiti kupnju.

U slučaju rolanih proizvoda, kupac ima pravo otkazati ako je kupio punu rolu. Ako kupite komad role, materijal će pretrpjeti gubitak od 10% rezanjem. Iznos tog gubitka od umanjenja je manji od iznosa koji se vraća kupcu. Također nudimo i uzorke za kupce koji kupuju rolane proizvode besplatno.

Ako ste naručili proizvod online, ali ga preuzmete u našim prodajnim mestima, još uvijek imate pravo na povlačenje kao da vam je proizvod isporučen putem kurira.

Ne samo da nam proizvod možete vratiti u originalnoj ambalaži, već je potrebno da ambalaža ispravno zaštiti proizvod, jer će te štetu uzrokovanu povratom snositi vi. Preporučuje se da prije vraćanja snimite fotografiju paketa kako biste od prijevoznika mogli zatražiti naknadu za bilo kakvu štetu nastalu pošiljkom.


Proces ostvarivanja prava na povlačenje

Ako želite iskoristiti svoje pravo na odustajanje, možete ga ostvariti putem  jednog od naših kontakta (e-mail ili poštom) u pisanom obliku. Možete se i povući iz kupnje ako niste primili proizvod ili još nismo potvrdili kupnju.

Prilikom slanja pisanim putem poštom, uzet ćemo u obzir datum knjiženja, u ovom slučaju obavezno pošaljete preporučeno pismo, tako da možete provjeriti datum knjiženja.

Naručeni proizvod vratite poštom ili dostavljačem u našu tvrtku. Važno je da troškove nastale prilikom vraćanja proizvoda snosi Kupac, a paketi koje je kupac poslao sa otkupom naša tvrtka neće preuzeti! Obratite posebnu pozornost na pravilnu uporabu proizvoda jer će Kupac biti odgovoran za nadoknadu bilo kakve štete koja je nastala zbog nepravilne uporabe.

Nakon što paket stigne u našu tvrtku, koristi se video kamera za otvaranje paketa i pregled vraćenog proizvoda. To je potrebno kako bi se izbjegli mogući nesporazumi kasnije. (Na primjer, ako je vraćeni proizvod oštećen ili nepotpun) U roku od četrnaest dana od povrata proizvoda, vratit ćemo kupoprodajnu cijenu proizvoda i cijenu isporuke proizvoda na broj bankovnog računa koji je dostavio kupac.

Da biste iskoristili svoje pravo na odustajanje, prikladno je, ali nije potrebno, ispuniti i vratiti obrazac za povlačenje koji smo dostavili. Da biste otkazali, morate navesti sljedeće podatke: naziv kupovine, datum kupnje, kupljeni proizvod (e) za koje želite iskoristiti svoje pravo na odustajanje, podatke o bankovnom računu na koje ćemo vratiti uplaćeni novac i ime vlasnika bankovnog računa. Obrazac za povlačenje možete preuzeti ovdje.


Odlomci iz 17/1999. (II. 5.) Uredba Vlade o ugovorima na daljinu:

Odjeljak 4
1. Potrošač može odustati od ugovora u roku od 14 radnih dana bez navođenja razloga.
(2) Potrošač ima pravo povlačenja iz stavka a) u slučaju ugovora o prodaji proizvoda, od dana primitka proizvoda, ako nije primio pisanu potvrdu u skladu s § 3. do četrnaest radnih dana od dana primitka; tri mjeseca od dana primitka proizvoda, b) u slučaju ugovora o pružanju usluga, od datuma sklapanja ugovora, ako do tog datuma nije primio pisanu potvrdu u skladu s člankom 3., do osam radnih dana nakon primitka ugovora, ali ne kasnije od tri mjeseca od datuma sklapanja ugovora ima pravo; 

(3) Ako je u slučaju iz stavka 2. točke (a), primitak pisane potvrde iz stavka 3. primljen u roku od tri mjeseca od datuma primitka proizvoda ili, u slučaju iz stavka 2. (b), datuma sklapanja ugovora, To može potrajati do osam radnih dana od datuma primitka proizvoda ili od datuma sklapanja ugovora, do isteka osam radnih dana od tog datuma. (4) U slučaju pisanog otkaza, smatra se da je potvrđen do roka ako potrošač pošalje izjavu prije isteka roka.
5. Poduzeće mora nadoknaditi iznos koji je potrošač platio bez odlaganja, ali najkasnije trideset dana nakon povlačenja.
(6) Potrošač snosi troškove povrata proizvoda zbog ostvarivanja prava na odustanak. Osim toga, potrošaču se ne naplaćuju nikakvi drugi troškovi. Međutim, tvrtka može zahtijevati naknadu štete koja je nastala zbog nepravilne uporabe proizvoda.

Odjeljak 5
Ako se stranke nisu drukčije sporazumjele, potrošač ne može ostvariti pravo na povlačenje iz članka 4. §
(a) u slučaju ugovora o pružanju usluge, kada je poduzeće započelo s radom prije isteka razdoblja povlačenja uz suglasnost potrošača;
(b) u slučaju prodaje proizvoda ili pružanja usluge, čija cijena ili cijena ovisi o fluktuaciji tržišta novca od strane prodavatelja;
(c) u slučaju prodaje proizvoda koji je učinjen potrošaču ili je proizveden na zahtjev potrošača ili na izričiti zahtjev potrošača, ili koji se po svojoj prirodi ne može vratiti ili je kvarljiv;
(d) u slučaju ugovora za reprodukciju zvuka ili slike i računalnog softvera, gdje je potrošač otvorio ambalažu;
e) u slučaju ugovora o prodaji novina, časopisa i časopisa; f) u slučaju ugovora o kockanju.


Stanje jamstva / jamstva proizvoda prodanih u našem webshopu.

Proizvodi prodani u našem webshopu nisu proizvodi pod zakonskim jamstvom, a naša tvrtka ne jamči. To ne znači da nemate zakonsku mogućnost kvalitete proizvoda. Zaštićeni ste od proizvoda i jamstvene agencije. Pojednostavljeno rečeno, ovi proizvodi su "jednostavni proizvodi" koji, ako su bili dobre kvalitete u vrijeme proizvodnje, nisu se mogli pogoršati jer nema tranzistora ili integriranog kruga. Drvorez koji ima funkciju ukrašavanja ne može propasti tijekom uporabe.

Naravno, usprkos našim najboljim namjerama i znanju, mogu postojati problemi s proizvodom ili jamstvom. Što učiniti u ovom slučaju?

Trebate li račun ili jamstveni list kako biste ostvarili svoja jamstvena prava?

Budući da vam uz svaki proizvod dajemo račun na ime i fotografišemo svaki proizvod prije pakiranja, nijedan račun ili jamstveni certifikat nisu potrebni za ostvarivanje vaših prava, sve što trebate učiniti je da prenesete svoje podatke i ono što ste kupili.

Osnovni pojmovi jamstva:

Dužnik: prodavac

Ispunjava uvjete: Kupac

Neispravan rad: ako usluga ne zadovoljava zahtjeve kvalitete propisane ugovorom ili zakonom u vrijeme izvršenja.

To nije krivnja dužnika ako je vjerovnik bio upoznat s pogreškom u vrijeme sklapanja ugovora ili je morao biti svjestan pogreške u vrijeme sklapanja ugovora (na primjer, kupnja proizvoda 2 klase lošijeg kvaliteta).

Neispravna pretpostavka o izvedbi mora se pretpostaviti da je, u roku od šest mjeseci od završetka, nedostatak koji je potrošač prepoznao već bio prisutan u vrijeme izvršenja, osim ako je ta pretpostavka nespojiva s prirodom stvari ili prirodom nedostatka. U praksi to znači da teret dokazivanja snosi tvrtka u slučaju kvara u roku od šest mjeseci.

Jamstvo: Jamstvo za proizvod znači da je prodavatelj proizvoda odgovoran za kvar proizvoda (ili, točnije, za nedostatke u proizvodu u trenutku kupnje). Vrijedi 2 godine neovisno o kupovnoj cijeni. Je li prodavatelj znao da je pogreška neovisna.

Jamstvo za proizvod: U slučaju kvara na proizvodu, potrošač može zahtijevati od proizvođača popravak proizvoda ili, ako to nije moguće, zamijeniti proizvod.
Proizvod je neispravan ako ne zadovoljava zahtjeve kvalitete proizvoda kada ga proizvođač stavi na tržište ili nema svojstva navedena u opisu proizvođača. Ne primjenjuje se na pravilnu uporabu tijekom normalne uporabe. Rok je dvije godine.

Što je pravo klijenta u slučaju problema s jamstvom: Možete zatražiti od proizvođača da popravi kvar proizvoda ili, ako popravak nije moguć u razumnom roku, bez štete za interese potrošača, da zamijeni proizvod. Oni se mogu dogovoriti o povratu cijene ili otkazivanju na temelju zajedničkog sporazuma.

Kada je proizvod neispravan? Proizvod je neispravan ako ne zadovoljava zahtjeve kvalitete proizvoda kada ga proizvođač stavi na tržište ili nema svojstva navedena u opisu proizvođača.

Kada će proizvođač biti oslobođen odgovornosti za proizvod?

    ako dokažete da proizvod nije bio proizveden ili stavljen na tržište tijekom vašeg poslovanja ili samozapošljavanja;
    u vrijeme kada je proizvod stavljen na tržište, nedostatak se nije mogao prepoznati po stanju tehnike i tehnologije; ili
    kvar proizvoda uzrokovan je primjenom zakona ili obveznih regulatornih zahtjeva.

Kada treba dokazati krivnju proizvoda: Tijekom cijelog jamstvenog razdoblja i prvih 6 mjeseci jamstvenog roka, dužnik (prodavatelj) podliježe dokazu, tj. Oslobođen je odgovornosti samo ako dokaže da je uzrok pogreške nastao nakon izvedbe. ,

Koliko dugo kupac mora kontaktirati proizvođača nakon otkrivanja greške? Ona mora bez odgode obavijestiti proizvođača. Smatra se da je svaka pogreška u roku od dva mjeseca od otkrivanja pogreške bez odgode prijavljena. Potrošač je odgovoran za štetu uzrokovanu kašnjenjem komunikacije.

Žalba: ne nužno o kvaliteti proizvoda (na primjer, primljena je kasno)

Jamstvo (također poznato kao garancija): U slučaju neispravne usluge, Pružatelj usluga dužan je dati jamstvo sukladno članku 151/2003. (IX. 22.) Uredbe Vlade Mađarske o zakonskoj garanciji za određena trajna potrošna dobra.


Postupak rješavanja pritužbi

Ako imate pritužbu, postoji nekoliko načina da je riješite. Puno je učinkovitija i brža ako tražite pritužbu u prvom krugu. Kako nas kontaktirati?

    Recite nam u pisanom obliku vaše ime, kada i što ste kupili
    Naznačite u čemu je problem
    Kada je to moguće, pošaljite digitalnu fotografiju problema (nema uvjeta)
    Odgovorit ćemo vam u roku od 48 sati
    pošaljite nam e-mail u izborniku kontakata ili pronađite našu adresu e-pošte u podnožju

Ako smatrate da spor s nama nije bio uspješan, tada Fgytv ima priliku. 29. Odjeljak 11 (11) Ustavnog suda traži istinu postupka mirenja. Ako pokrenete postupak odbora za mirenje, njegova uključenost u poslovanje je obvezujuća. Tijelo za mirenje sjedišta Društva:

Adresa: 6721 Szeged, Pariz. 8-12.
Komora Kontakt: Zoltán Jerney
Telefon: + 36-62 / 554-250 / 118
Faks: + 36-62 / 426-149
E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu
http://www.bekeltetes-csongrad.hu

Daljnje rješavanje sporova u skladu s člankom 14. Uredbe (EU) br. 524/2013 je on-line forum za rješavanje sporova koji održava Europska unija. Rješavanje sporova u EU zove se ODR i dostupno je na donjoj poveznici.

Ako nijedan od gore navedenih rezultata rješavanja sporova nije bio uspješan, možete se obratiti nadležnim regionalnim uredima. Kontaktne podatke možete pronaći ovdje: http://jarasinfo.gov.hu/.

Upravljanje podacima (GDPR)

Poštovani posjetitelji / klijenti!

U nastavku pročitajte naš jednostavan vodič za upravljanje podacima.

Kada naručujete naše proizvode, kupite i svoje osobne podatke i predajte ih Naturtrend Impex Kft. Osobni podaci su svi podaci koje možete jasno identificirati. Postoje dva načina za dobivanje podataka u naše posjedovanje.

- Automatski će generirati tehničke podatke (cookies = kolačiće) koji se odnose na preglednik koji koristite, web adresu, stranice koje posjetite,

- S druge strane, za naručivanje trebate dati svoje identifikacijske podatke i podatke za kontakt, koje možete unijeti čak i ako želite uspostaviti osobni odnos s nama.

Svrha našeg upravljanja podacima je ispunjavanje narudžbi naših kupaca i povezanih obveza te pružanje informacija o našem poslovanju.

Zaštita vaših osobnih podataka i usklađenost s GDPR-om (UREDBA EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA (EU) 2016/679) je ključna za nas. Naša web stranica, webshop, djeluje na takav način da će vaši osobni podaci biti obrađeni samo u vremenu i prostoru koji su nužno potrebni za pružanje naše usluge za vrijeme za koje su potrebni. Uvijek težimo najvišoj razini sigurnosti koju možemo očekivati od upravljanja podacima. Zadržavamo pravo izmjene naših pravila o privatnosti.

Naša web-lokacija može sadržavati vezu (link) koja vodi do web-lokacija drugih davatelja usluga. Upravitelj podataka ne preuzima nikakvu moralnu ili financijsku odgovornost za praksu zaštite podataka i informacija pružatelja usluga ili za određena pitanja koja iz toga proizlaze.

Kontroler

Naziv tvrtke: Naturtrend Impex Kft.

Sjedište: Mađarska, Szeged Viola u.1. (pogledajte naše detaljne informacije ovdje)

Naše kontakt podatke možete pronaći ovdje

Kakve osobne podatke vodimo i za koju svrhu?

Ime, adresa za pojedince

bankovni račun

Ime klijenta (u slučaju privatne osobe) ili kontakt osoba (u slučaju tvrtke), adresu e-pošte koju je dao, broj telefona

Ime primatelja, broj telefona, adresa


Cijena, količina i veličina naručene robe / usluge

adresu e-pošte

IP adresa


Potrebno za naplatu:

Kada izvršite uplatu putem bankovnog prijenosa, automatski ćemo biti svjesni toga, inače nećemo znati

Potrebno je za potpisivanje ugovora ili ispunjenje naših ugovornih obveza, kao i za kontakt i dostavu


Potrebno za dostavu:

Potrebno je ispuniti naše ugovorne obveze

Potrebno je priopćiti proces ugovora

Upravljanje podacima u statističke svrhe

Ne obrađujemo posebne podatke.


Pravna osnova za upravljanje podacima:

Pravna osnova za obradu osobnih podataka koje je zatražio kontrolor podataka na online sučelju ili osobno ili putem telefona:

Zakonodavstvo (za podatke o naplati)

- temelje se na ugovornoj obvezi (podaci potrebni za sklapanje ugovora ili ispunjenje ugovorne obveze, te podaci potrebni za isporuku), obvezatno je dati kupcu kupnju naših proizvoda ili, u nedostatku istih, ne možemo uspostaviti ili održavati ugovorni odnos s njim.


Koji se procesi upravljanja podacima NE izvode

Ne šaljemo biltene.

Ne vršimo profiliranje iz dostupnih podataka. (Izrada profila je proces davanja kupcu ponude koja ovisi o ulaznim podacima bez ljudske odluke. Tipičan primjer je kada je ponuda kasko osiguranja jeftinija ili skuplja ovisno o poštanskom broju.)

Telefonski brojevi su spremljeni samo u vezi s nalozima (čija je pravna osnova izvršenje ugovora);

Načela upravljanja podacima

Vaše osobne podatke (kao što su adrese e-pošte) koristit ćemo samo za pristup pojedinačnim korisnicima samo na temelju tih pravnih osnova. Osim ako to nije propisano zakonom, nećemo ih ni pod kojim uvjetima prenijeti trećim stranama, prodavati ih ili prenositi na procesore podataka koji su sigurni s gledišta zaštite podataka.

Osobni podaci se obično dobivaju kao kontrolor podataka od subjekta podataka. Ako se kupac ne osigura kao adresa za dostavu ili kontakt osoba, ili druge informacije, on / ona će preuzeti odgovornost za točnost dostavljenih podataka i zakonitost otkrivanja (tj. Da je navedena osoba svjesna dostave kao kontaktne osobe i prihvaća je).

Ako bilo koja osoba otkrije da nam je neka osoba dala osobne podatke u njeno ime, odmah o tome obavijestite kontrolora podataka i mi ćemo odmah izbrisati vaše podatke.

Upravitelj podataka može automatski prikupljati informacije o broju posjeta vašim stranicama, broju i učestalosti posjeta. Ove se informacije obrađuju samo na agregatne, neidentificirane načine i služe u statističke svrhe. Analiza kolektivnih podataka pomaže u procjeni zainteresiranosti posjetitelja za razvoj potreba.

Podatke pohranjujemo na sljedeće načine:

- čuvati račune koje smo izdali ili platili na elektroničkoj ili papirnoj osnovi;

- čuvati naloge i ugovore te pripadajuću korespondenciju i druge dokumente o narudžbama na elektroničkoj i papirnoj osnovi;

Podaci prikupljeni na mreži pohranjuju se isključivo na našim poslužiteljima hostinga u Europskoj uniji.

Osobne podatke pohranjene na papiru pohranjujemo na zatvorenoj osnovi. Nakon isteka vremena čuvanja, uništit ćemo ga tako da se osobni podaci ne mogu rekonstruirati. Digitalno pohranjeni podaci također se trajno brišu.


Kolačići

Naše stranice mogu automatski registrirati IP adresu naših korisnika, vrstu operativnog sustava i preglednika koje koriste te druge neosobne podatke. Te podatke koristimo samo u objedinjenom i obrađenom obliku kako bismo ispravili moguće pogreške na našim stranicama, poboljšali njihovu kvalitetu i za statističke svrhe. Ne povezujemo podatke s drugim podacima koje korisnici daju u bilo kojem obliku.

Neke od naših stranica mogu sadržavati jedinstvene identifikatore, tzv. Kolačiće na našem računalu.

To su kolačići koji su potrebni za rad web-mjesta, tako da ih oni samo primaju na znanje, ali ih ne moraju prihvatiti. Mi ih ne obrađujemo, ne prosljeđujemo ih.

Sustav vodi evidenciju IP adresa posjetitelja radi legitimnih interesa davatelja usluga, a te se log datoteke automatski brišu bez obzira na registraciju.

Koristimo i kolačiće koji služe u statističke svrhe, prikupljaju neosobne podatke.

Kolačići s marketinškim ocjenama pomažu poboljšati korisničko iskustvo prikazujući najzanimljiviji sadržaj za posjetitelja.

Ako se slažete, koriste se marketinški kolačići, u suprotnom nemojte pritisnuti gumb za prihvaćanje.

Ako kliknete na gumb Prihvati marketinške kolačiće, omogućite ih. Zabrana korisnika marketinških kolačića nije prepreka za korištenje naših usluga, ali u nekim slučajevima može ograničiti korisnika na korištenje nekih informacija na našim stranicama.

Podaci pohranjeni u kolačiće zadržat će se najmanje šest mjeseci.

Također možete izbrisati sve kolačiće pohranjene na računalu i onemogućiti njihovu instalaciju u većini preglednika. U tom slučaju, međutim, možda ćete morati ručno napraviti određene postavke svaki put kada posjetite određenu stranicu, a možda ćete morati uzeti u obzir i određene značajke i značajke možda neće raditi.

Ako želite onemogućiti korištenje kolačića, to možete učiniti u izborniku postavki preglednika.

Ovdje možete onemogućiti Google kolačiće.

Facebook

Na Facebooku održavamo profil nazvan Naturtrend Impex, gdje se podaci dostavljaju na dobrovoljnoj osnovi, na temelju podataka objavljenih od strane korisnika i sljedbenika. Objave podataka mogu se ispraviti i izbrisati od strane nositelja podataka. Vodič za upravljanje informacijama na Facebooku možete pronaći ovdje.
Prijenos podataka, obrada podataka

Kako bi ispunio zakonske i ugovorne obveze obrađivača podataka, ili za legitiman interes poslovanja, Ugovaratelj podataka mora prenijeti osobne podatke obrađivačima podataka (podizvođačima) kako je navedeno u nastavku.


Ime

Adesa

Djelatnost

Raspon prenesenih podataka

in 1 Hosting Bt.

2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1. fszt. 1

hosting usluga,

Svi podaci obrađuju se online

Express One Kft

1239 Budapest Európa u. 12 / L1 épület

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

Magyar Posta Zrt

1138 Budapest Dunavirág u. 2-6

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

GLS Hungary Kft

2351 Alsónémedi GLS Európaút 2.

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

Fedex Hungary

2220 Vecsés Lőrinci út 59. C ép. 5

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

Csomagküldő.hu kft

1031 Budapest Vízimolnár u. 10 6/54

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

DPD Hungária Kft

1158 Budapest Késmárk u 14/b épület

Dostava kurirske službe

Ime dostave, ime kontakta, telefonski broj

KBOSS.hu Kft

1031 Budapest Záhony u. 7.

Izlaganje online računa

Naziv i adresa naplate

Tifer Bt

6900 Makó Maros u. 5

računovodstvo

Naziv i adresa naplate,

Obrada podataka, prijenos podataka na temelju dobrovoljnih priloga, u marketinške svrhe

Google Ireland Limited

Gordon Hause, Barrow Str. Dublin 4. Ireland

Online marketing

Korisničke postavke, IP adresa

Facebook Ireland Ltd.

4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland

Online marketing

Korisničke postavke, IP adresa


Obrada marketinških podataka Ne izdajemo osobne podatke.Sigurnost podataka

Kao upravitelj podataka, naša tvrtka obrađuje osobne podatke s najvećom pažnjom, strogo povjerljivo, samo u mjeri potrebnoj za korištenje usluga. Kao kontrolor podataka, naša tvrtka je poduzela tehničke i organizacijske mjere i razvila proceduralna pravila potrebna za provedbu zakona o upravljanju podacima i zaštiti podataka. Posvetio se tajnosti sa svojim zaposlenicima i obrađivačima podataka. Omogućuje odgovarajuću zaštitu podataka pohranjenih na poslužiteljskoj razini i postupcima zaštite na razini aplikacije. Dokumente koji sadrže osobne podatke pohranjujemo sigurno i zaključano u našem sjedištu i na web-lokaciji.

Kontrolor podataka osigurava istinitost, dostupnost, cjelovitost i povjerljivost obrađenih osobnih podataka.

Upravitelj podataka redovito pregledava ove mjere i pravila te ih po potrebi mijenja.

Online podaci pohranjuju se na poslužitelju koji hostira naš pružatelj hostinga u Europskoj uniji.

Obavještavamo naše klijente i korisnike da unatoč očekivanim mjerama opreza, elektronički podaci koji se prenose putem interneta ne mogu biti potpuno zaštićeni od bilo kakvih napada.

Ako je došlo do incidenta u vezi sa zaštitom podataka, moramo obavijestiti nadzorno tijelo u roku od 72 sata od obavijesti, te ćemo voditi evidenciju o incidentima zaštite podataka. Ako je vjerojatno da će incident vezan uz zaštitu podataka predstavljati visok rizik za prava i slobode fizičkih osoba, kontrolor podataka će bez odlaganja obavijestiti ispitanika o incidentu zaštite podataka.


lijek

Subjekt podataka osobnih podataka može zatražiti informacije o upravljanju Vašim podacima u pisanom obliku (putem e-pošte). Kontrolor dostavlja informacije u pisanom obliku, u razumljivom obliku, u najkraćem mogućem roku od podnošenja zahtjeva, ali najkasnije u roku od 25 dana, elektroničkom poštom u nedostatku izričitog zahtjeva. Kontrolor podataka će pružiti informacije o podacima koje obrađuje ili o obrađivaču kojeg ovlasti, svrsi obrade, njezinoj pravnoj osnovi, trajanju, izvoru, kategorijama podataka, nazivu, adresi (sjedištu) obrađivača podataka i njegovim aktivnostima vezanim za upravljanje podacima, kao i i za koju svrhu primaju ili su primili podatke. Upravitelj podataka može odrediti razumnu naknadu za traženje informacija koje se ponavljaju u tekućoj godini.

Nositelj podataka može zatražiti ispravak svojih podataka. Možete zatražiti njihovo brisanje ako je obrada podataka nezakonita ili je razdoblje obrade podataka isteklo. Kontrolor podataka će obavijestiti nositelja podataka i osobe kojima su podaci proslijeđeni u svrhu upravljanja podacima.

Obavještavamo naše klijente da se ugovorom zakonski ne može prigovoriti na temelju podataka i obrade podataka potrebnih za izvršavanje naših ugovora.

Budući da ne šaljemo biltene, ne obrađujemo marketinške podatke.

Nositelj podataka može također zatražiti ograničenje upravljanja podacima ako osporava njihovu točnost i zakonitost liječenja. Upravitelj podataka će razmotriti zahtjeve za ograničenje u roku od 10 dana.

Ako se subjekt podataka ne slaže s odlukom kontrolora podataka, može se žaliti sudu u roku od 30 dana od obavijesti.

Ako naši klijenti sumnjaju u zakonitost našeg upravljanja podacima, mogu se žaliti Nacionalnom tijelu za zaštitu podataka i slobodi informiranja.

Svatko tko vjeruje da su njegova ili njezina prava povrijeđena kao rezultat upravljanja podacima kontrolora podataka može se obratiti sudu. Sud djeluje izvan slučaja. Okružni sud u Budimpešti ima nadležnost za tužbu, ali tužba se može podnijeti i sudu u mjestu prebivališta ili prebivališta, po izboru osobe koja ga pokreće.

Nismo odgovorni za pogreške u pisanju i možemo ih popraviti u bilo kojem trenutku.

2017-11-29 Naturtrend Impex Kft