Drvena rešetka je tradicionalni elemenat u stolarstvu koja se najviše koristi kao: obloga radijatora, uložak (filung) za kuhinjske elemente i na drugim raznim mjestima gde je poželjna prozračnost. Izradjuje se od prvoklasnog bambusa. Obje stranice rešetke su fino obradjene tako da mogu se upotrijebiti i na onim mjestima gdje je važno da i sa zadnje strane namještaja rešetka lijepo izgleda.

Veličina standardne table je 65 x 125 cm , širina letve 12mm i ukupna debljina 4mm (svaka letva je 2mm debela). Ako imate zahtjev za izvanstandardne mjere i to možete kod nas poručiti s limitacijom da veličina rešetke ne prelazi 65 x 250 cm. Ukupna debljina drvene rešetke od 4mm omogućava njezino korištenje na onim mjestima koja su predvidjena za zastakljivanje.

drvena resetka

Najnoviji proizvod naše radione je drvena rešetka izradjen od bambusnih lamela. Ima prirodnu svjetlu boju, fino obradjenu površinu sa zaobljenim rubovima (pripremljen za lakiranje i toniranje). Širina lamela je 12 mm , kut: 45 stupnjeva. Ukupna debljina drvene rešetke je 4mm kao i kod drugih klasičnih drvenih rešetki. Veličina standardne table koju držimo na lageru: 65 x 125 cm.

Drvena rešetka se najviše koristi kod maske za radijator i kod kuhinjskih frontova. Sa desne strane možete pogledati nekoliko primjera za implementaciju.

ispuna od drvene resetke drvena resetka u kuhinjskom frontu radijator maska sa drvenom resetkom

Ako želite vidjeti još fotografija u svezi ovih proizvoda posjetite naš fotoalbum!

Ako želite da kupite drvene rešetke to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine drvene rešetke se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš upit naš email: office.hr@naturtrend.com

Naturtrend Impex Kft 

Viola u. 1 Segedin Mađarska 

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.