Bambusni štapovi se već stoljećima koriste u opremanju interijera na dalekom istoku, a napokon je stigao i kod nas. Robusna gradja bambusnog štapa omogućava čak i njegovo korištenje u gradjevinskoj industriji, ipak na našim prostorima uglavnom se koriste za dekoraciju interijera. Bambus štapovi su kreativni materijali i mogu se upotrijebiti na bezbroj načina. U nastavku pokušat ćemo Vam prezentovati nekoliko ideja za što sve mogu ovi bambus štapovi iskoristiti.

Bambusni stapovi za dekoriranje

Oblaganje pultova ili šankova sa prepolovjenim bambusnim štapovima. Prirodna otpornost bambusa na atmosferske utjecaje omogućava da i bez temeljne zaštite bambusni štapovi mogu biti izloženi kiši.

Bambsu stapovi i stubovi za interijer

Obloga sa bambus stapovima

Bambus štap se lako cepa na dva dijela i ako dobivene polovice poredjamo jedan pored drugog dobit ćemo vrlo lijepu - prirodnu oblogu zida od bambusa. Postupak postavljanja ovih bambusnih štapova je isti kao i kod klasične lamperije. Iz ove metode je dobio i ime: bambusna lamperija. Obloga metalnog stuba šanka isto slakoćom se može izvesti bambusnim štapovima. Postavljenje je iznenađujući lak postupak i svatko može to kod kuće uraditi. Pogledajte galeriju slika za detaljnije fotografije o postavljanju bambusa na zid.

Obloga zidova bambus štapovima

Metalna ograda ili stubište se lako i jednostavno može obložiti bambusnim štapovima. Ako se radi o stubovima onda štapove samo 'nabijemo' na te stubove, potom ih fiksiramo sa purpjenom, ali ako se radi o zatvorenoj konstrukciji onda rascjepljujemo bambusne štapove na dva dijela. Pomoću ljepka za drvo dva dijela bambusa spajamo opet kako bi oblikovali cjelinu. Za detaljnije fotografije o bambus ogradama posjetite našu galeriju slika.

Zastitna obloga od bambusa

Stepeniste od bambusa

Garnišne od bambusa. Ako želite sakriti držač zavese to možete jednostavno da uradite sa bambusnim štapom koji je cijepan na dva dijela. Ovu tehniku možete iskoristiti i kod izrade cokle od bambusa. Za detaljnije fotografije pogledajte naš fotoalbum o bambus garnišnama.

bambus garnisne

Cjenik bambus štapova:


Promjer (cm)
Duljina (m)
Cijena
0.8 - 1 cm
1m
-- kn / kom
0.8 - 1 cm
1.4m
-- kn / kom
1 - 1.2 cm
2m
-- kn / kom
2 - 4 cm
1.9 ili 2.9 m
-- kn / m
4 -6 cm
1.9 ili 2.9 m
-- kn / m
6 - 8 cm
1.9 ili 2.9 m
-- kn / m
8 - 10 cm
1.9 ili 2.9 m
-- kn / m
10 - 12 cm
1.9 ili 2.9 m
-- kn / m
---
---
---

Ako želite vidjeti još fotografija u svezi ovih proizvoda posjetite naš fotoalbum!

Ako želite da kupite bambusne štapove iz kataloga to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine bambus štapove šaljemo sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

Naturtrend Impex Kft
Viola u. 1 Segedin Mađarska

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.