Trpezarijski stolovi su nezaoblizani dijelovi svakog kućanstva. Namještaj oko čega se najviše okuplja obitelj kada je vrijeme jela, razgovora, sjećanja i radovanja. Drveni, estetsko lijepo oblikovani stolovi upotpunjavaju interijer i zrače svojom prirodnom elegancijom i ljepotom. Odabirom drvenih tokarenih noga upotpunjuju sliku svog stola, koja će mnogo godina vršiti svoju funkciju i plijeniti svom izgledom preko više generacija.

Naša radionica nudi različite modele noga za stolove (čak i središnje - središnje noge) obezbedjući veliki izbor kako u obliku tako iu promjeru elemenata. Drvene noge za stolove nudimo u raznim standradna dimenzijama za sve vrste stolova kao što su: uredski, kut, klub stolovi itd omogućavajući kreativnost za naše kupce kako bi mogli naći pravi dizajn za svoj projekt i za naše zadovoljstvo.

Tokarene drvene noge za stolove


Noga za stol od drveta

Standradna visina trpezarijskih stolova je izmedju 73,7 i 76,2 cm. U našem proizvodnom programu tokarenih noga za trpezarijske stolove su obuhvaćeni elementi sa dužinom od 73 cm. Sa ovom dužnom obezbedjujemo dodatni prostor za ugradnju gornje pokrovne ploče stola.

Iz naše ponude izdvajamo kozje noge (ili kozje noge) za stilski namještaj. Silueta ovih drvenih noga zrače elegancijom i prefinošću oplemenjujući interijer u kome se nalaze. Kozje noge i ostale proizvode nudimo u raznim promjerima i dužinama, koji se mogu koristiti pri izradi stolova, stolića, ormara, kreveta, komoda, stolice itd.

KLIKNITE OVDjE ZA KATALOG (CIJENE , SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH NOGA ZA STOLOVE


Drvene noge standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahtjeva kupca možemo izraditi još od domaćih sorti drva kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drva.

U slučaju da vam trebaju specifične (unikatne) noge koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite upit nama preko KONTAKT formulara i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtjev.

Ako želite kupiti drvene noge za stolove iz kataloga to možete učiniti naručivanju preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon narudžbe proizvodi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Središnje noge

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

Naturtrend Impex Kft
Viola u. 1 Segedin Mađarska