Rezbareni ukras, duborez i aplikacija od drveta su tradicionalni elementi stolarstva već stoljećima sa rastućom tendencijom korištenja u suvremenim enterijerima. Naši duborezi u drvetu se najviše koriste kod oplemenjivanja namještaja , interijera ili razne druge stolarije.

Rezbareni ukrasi se prave 90% mašinski i ručno se dovršavaju najfiniji detalji. Ova metoda omogućava kontiniuran kvalitet, savršenu obradu i niske cijene. Sa našim duborezima krajnji proizvod neće biti samo lijep, već i unikatan.

duborez vinove loze u drvetu

Drvena rozeta

U našem katalogu rezbarenih ukrasa (duboreza) možete pronaći razne motive, od vinove loze preko raznih cvjetnih motiva, rezbarene elemente za stilski namještaj, kapitele, završne elemente itd.

Kliknite ovdje za katalog rezbarenih ukrasa.(katalog duboreza)


Ukras od rezbarenog drvetaKapitel od rezbarenog drvetaZavrsni element od drveta

Ako želite vidjeti još fotografija u svezi ovih proizvoda posjetite naš fotoalbum!

Ako želite da kupite rezbarene ukrase iz kataloga to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti.. Nakon primljene porudžbine ukrasi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš upit pošaljite na office.hr@naturtrend.com

Naturtrend Impex Kft 

Viola u. 1 Segedin Mađarska 

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.