Drvene noge za stolove, nogice za namještaj, tokareni stupići

(tokareni elementi od drveta)

Tijekom projektiranja uredskog namještaja s posebnim zahtjevima, za kućanstvo: kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće, dječje sobe ili nekog drugog namještaja, tokareni drveni elementi mogu biti od velikog značaja za obogaćenje detalja namještaja ili interijera. Odabirom odgovarajućih drvenih noga za stolove ili nogica i ručica za namještaj igra ključnu ulogu za formiranje estetskog dizajna tradicionalnog namještaja.

Ručno tokarenje drveta

Tokareni drveni elementi zrače elegancijom, upotpunjavaju prostor svojim finim nježnim, zaobljneim tokarenim detaljima ili odabirom masivnije izrade i većeg promjera ponosno pokazuju svoju snagu, izdržljivost i postojanost.

Tokarene noge za stolove, nogice i ručkice za namještaj se mogu izradjivati u velikom broju stilova, različitog oblika, tako nudeći bezbrojne mogućnosti za kreaciju, dekoraciju i ukrašavanje namještaja.

Treći period umjetnosti XX. stolje?a osobito u socijalističkim državama je donijela u gradjevinarstvu jednostavne visoke zgrade bez ukrasnih elemenata. Razvoj pri izradi namještaja i ostalih potrebština se razvijala paralelno sa gradjevinarstvom, sa težnjom skladnosti materijala i boja. Tipizacija objekata, namještaja i masovna proizvodnja pojava novih umjetnih materijala je karakteristika tog razdoblja

Sada smo ponovno otkrili ljepotu 'starog' namještaja. Imamo čast da Vam pokažemo i da vas upoznamo sa nekim tokareno elementima namještaja koje možete koristiti u kombinaciji s ostalim ukrasnim elementima iz naše bogate ponude koje možete pogledati na našim stranicama: rezbareni ukrasi i rezbarene letvice

Katalog sa slikama i cijene tokarenih elemenata:

Tokarene drvene noge za stolove:

-Trpezarijski stolovi su nezaoblizani dijelovi svakog kućanstva. Namještaj oko čega se najviše okuplja obitelj kada je vrijeme jela, razgovora, sjećanja i radovanja. Drveni, estetsko lijepo oblikovani stolovi upotpunjavaju interijer i zrače svojom prirodnom elegancijom i ljepotom. Odabirom drvenih tokarenih noga upotpunjuju sliku svog stola, koja će mnogo godina vršiti svoju funkciju i plijeniti svom izgledom preko više generacija.
- Naša radionica nudi razne modele noga za stolove obezbedjući veliki izbor kako u obliku tako i u promjeru elemenata. Drvene noge za stolove nudimo u raznim standradni dimenzijama za sve vrste stolova poput: uredski, trpezarijski, klub stolovi itd. omogućavajući kreativnost za naše kupce kako bi mogli naći pravi dizajn za svoj projekt i za naše zadovoljstvo.
- Standradna visina trpezarijskih stolova je izmedju 73,7 i 76,2 cm. U našem proizvodnom programu tokarenih noga za trpezarijske stolove su obuhvaćeni elementi s dužinom od 73 cm. Sa ovom dužnom obezbedjujemo dodatni prostor za ugradnju gornje pokrivne ploče stola.
- Iz naše ponude izdvajamo 'kozje noge' za stilski namještaj. Ove noge su uprošćene noge rokoko stila s osnovnim barok elementima, koja je imala dominantnu ulugu u periodu od 1720-1780 godine za vrijeme vladavine XV. Luja pri izradi namještaja. 'Kozje noge' su tradicionalni elementi stilskog namještaja već stoljećima. Nikad nisu izgubli svoj čar i uvijek su u 'trendu' iako su uprošćene. Silueta ovih drvenih noga zrače elegancijom i prefinošću oplemenjujući interijer u kojem se nalaze.

Tokarene drvene noge za stolove

- 'Kozje noge' i ostale proizvode nudimo u raznim promjerima i dužinama, koji se mogu koristiti pri izradi stolova, stolića, ormara, kreveta, komoda, stolice itd..
- Drvene noge standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahtjeva kupca možemo izraditi još od domaćih sorti drveta kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drva.

Za katalog, slike, specifikacije i cijene svih drvenih noga za stolove pogledajte naš katalog klikom OVDJE.

Tokarene drvene nogice za namještaj:

- Drvene nogice su jedan od ključnih elemenata namještaja koja se uvijek vide, povlače pozornost. U slučaju da estetsko nisu lijepo oblikovane ili nisu u harmoniji s namještajem mogu pokvare cijelu sliku o namještaju. Tokarene drvene nogice najčešće izradjujemo od domaćih sorti drveta kao što je bukva, ali jasen ili hrast je dosta zastupljen. Od mekših vrste drva kao što je lipa ili obitelj četinara ne preporučujemo za izradu ove namjene.
- Isticanje drvenih nogica na namještaju nisu uvijek bila popularna. Primjerice u viktorijanskom razdoblju, noge namještaja su bile skrivane od ljudskog oka. Noge su bile 'odjevene' u neke tkanine kako bi prikrili sve one oblike koji bi mogli podsjećati na ljudsku anatomiju.
- Danas drvene nogice možemo vidjeti skoro na svim vrstama namještaja: stolica, ormara, komoda, sofa, kuhinja, itd.. Skoro da je nemoguće zamisliti namještaj od punog drveta (masiva) da nema nekog tokarenog ili rezbarenog elementa.

Za katalog, slike, specifikacije i cijene svih drvenih nogica za namještaj pogledajte naš katalog klikom OVDJE.

Tokarene drvene ručkice, kugle, tiplovi i pokrivne kapice:

Naša tvrtka je od nedavno proširila svoju proizvodni program sa drvenim ručkicama, pokrivnim kapicama, drvenim kuglama i drvenim tiplovima za namještaj kako bi smo mogli naše kupce u potpunosti zadovoljiti: da im ponudimo kompletno rješenje od jednog proizvodjača. Na raspolaganju su vam dimenzionalno veće i manje drvene kapice, ručice i kugle u raznim oblicima i promjerima.
Tokarene drvene ručice, kapice, kugle i tiplove za namještaj standardno izradjujemo od bukve dok u slučaju zahtjeva kupca možemo izraditi još od hrasta, jasena - prema materijalu ostalih tokarenih elemenata.

Drvene ručkice za namještaj

Za katalog, slike, specifikacije i cijene svih drvenih ručica za namještaj pogledajte naš katalog klikom OVDJE.

Ako želite kupiti drvene noge za stolove, nogice za namještaj ili drvene ručkice iz kataloga to možete učiniti naručivanju preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon narudžbe proizvodi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h. 

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME

Naturtrend Impex Kft 

Viola u. 1 Segedin Mađarska 

Informacije i fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno preslikati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.