Drvene nogice su jedan od ključnih elemenata namještaja koja se uvijek vide, povlače pozornost. U slučaju da estetsko nisu lijepo oblikovane ili nisu u harmoniji s namještajem mogu pokvariti cijelu sliku o namještaju. Tokarene drvene nogice najčešće izradjujemo od domaćih sorti drva kao što je bukva, ali jasen ili hrast je dosta zastupljen. Od mekših vrste drva kao što je lipa ili obitelj četinjača ne preporučujemo za izradu ove namjene.

Isticanje drvenih nogica na namještaju nisu uvijek bila popularna. Primjerice u viktorijanskom razdoblju, noge namještaja su bile skrivane od ljudskog oka. Noge su bile 'odjevene' u neke tkanine kako bi prikrili sve one oblike koji bi mogli podsjećati na ljudsku anatomiju.

Danas drvene nogice možemo vidjeti skoro na svim vrstama namještaja: stolica, ormara, komoda, sofa, kuhinja, itd. Gotovo je nemoguće zamisliti namještaj od punog drveta (masiva) da nema nekog tokarenog ili rezbareni elementa.

Drvene nogice za namještaj


KLIKNITE OVDJE ZA KATALOG (CIJENE , SLIKE I SPECIFIKACIJE) DRVENIH NOGICA ZA NAMJEŠTAJ


Stilske noge za namještaj

Drvene nogice za namještaj standardno izradjujemo od bukve, u slučaju zahtjeva kupca možemo izraditi još od domaćih sorti drva kao što je hrast i jasen ili od nekih egzotičnih drveta.

U slučaju da vam trebaju specifične (unikatne) nogice koje niste pronašli u našem katalogu pošaljite upit nama preko KONTAKT formulara i u kratkom vremenskom roku ćete dobiti ponudu na vaš zahtjev.

 Ako želite kupiti drvene nogice za namještaj iz kataloga to možete učiniti naručivanju preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon narudžbe proizvodi se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš UPIT POŠALJITE PREKO KONTAKT FORME.

Naturtrend Impex Kft
Viola u. 1 Segedin Mađarska