Drvo je prirodni, plemeniti materijal koji u potpunosti zadovoljava ekološke standarde ikao takav je idealan materijal za izradu drvene galanterije. Proizvodi od drva vrlo su rasprostranjeni, nijedan se dio doma ne može zamisliti bez drvene galanterije. Mi vam nudimo veliki izbor drvene galanterije.

Naša drvena galanterija uključuje drvene noge za namještaj kao i drvene noge zastolove, ručke i kuglice, ukrasne i rezbarene letvice, drvene rešetke za maske radijatora,rezbarene obloge, rolete od bambusa, iznarzije. Drvo od kojeg izrađujemo drvenu galanteriju je bukva, jasen, hrast, lipa, egzota i bambus. Noge, ručice, kuglice i pokrivne kapice izrađeni su od bukve, jasena i hrasta. Ukrasi, rezbarije izrađeni su od lipe, bukve i egzote. Ukrasi su uglavnom od bukve i egzote. Rrešetke su izrađene od bambusa. Bambus rolete su također izrađeni od bambusa.

Kada nas netko pita kako može unijeti prirodu u svoj dom, predlažemo mu da nas posjeti i pogleda našu drvenu galanteriju. Puna je prirodnih materijala, a ako vam trebaju rolete od bambusa, nešto prirodno što bi vas zaštitilo od sunca i učinilo da vaš dom bude "ušuškan". Ako želite sakriti dosadne stare radijatore koji ne odgovaraju stilu vašeg doma uz savjetovanje s majstorom iz naše drvene galanterije, možete vidjeti rešetku odbambusa za masku radijatora ili španjolsku trsku koju majstori mogu staviti u ram kao oblogu za radijator i na taj način pokriti nešto što je do tada žargonski rečeno "strčalo".

Galanterija izradjena od drveta

Stilske nogice mogu da upotpune bilo koji dom možete ih dodati svojim ormarima. Svojim izgledom zasigurno će privući pažnju ljubitelja dobrog ukusa, takvu drvenu galanteriju koriste mnogi stolari za uređenje nečijeg doma. Nogice se mogu postaviti nakrevet, kaučeve, sofe, ovisno o tome što treba promijeniti.

Uz naš široki asortiman nogu za stolove, zasigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara. Bilo da želite rustikalni stil ili nešto moderno ili sofisticirano. Nijednu kuhinju nije moguće zamisliti bez drvenih letvica, koje svojim isklesanim izgledom daju određenu liniju namještaju. Svaka rustična kuhinja mora imati bar koju letvicu nakuhinjskim vratima. Sigurno se sjećate kredenca stare bake sa svim onim detaljima kojinas vraćaju u djetinjstvo. Danas postoji mnogo ukrasa unutar naše drvene galanterije rezbarenih ukrasa i duboreza. Na ovim kredencima cete također vidjeti drvene ručkekoje, ako se istroše, možete pronaći u našem katalogu drvene galanterije za ručke i kuglice. Mnogi komadi namještaja ili kreveti mogu biti ukrašeni drvenim kuglicama koje su složene jedna na drugu različitih veličina i mogu izgledati stvarno lijepo.

Možda ste se pitali što su male vrpce različitih šara, u kategoriji drvene galanterije možete ih pronaći pod nazvom intarzijske letvice. Dugi su jedan metar s različitim šarama. Često se koriste u ukrašavanju namještaja, a mogu se koristiti i u proizvodnji nakita prilikom izrade naušnica, narukvica. Intarzije su tanki furnirni umetci nastali obradom trupaca različitih vrsta drveta.