Drvo je prirodni, plemeniti materijal koji u potpunosti zadovoljava ekološke standarde ikao takav je idealan materijal za izradu drvene galanterije. Proizvodi od drva vrlo surasprostranjeni, nijedan se dio doma ne može zamisliti bez drvene galanterije. Mi vamnudimo veliki izbor drvene galanterije.

Naša drvena galanterija uključuje drvene noge za namještaj kao i drvene noge zastolove, ručke i kuglice, ukrasne i rezbarene letvice, drvene rešetke za maske radijatora,rezbarene obloge, rolete od bambusa, iznarzije. Drvo od kojeg izrađujemo drvenugalanteriju je bukva, jasen, hrast, lipa, egzota i bambus. Noge, ručice, kuglice i pokrivnekapice izrađeni su od bukve, jasena i hrasta. Ukrasi, rezbarije izrađeni su od lipe, bukve iegzote. Ukrasi su uglavnom od bukve i egzote. Rrešetke su izrađene od bambusa.Bambus rolete su također izrađeni od bambusa.

Kad me netko pita kako može unijeti prirodu u svoj dom, kažem mu da nas posjeti ipogleda našu drvenu galanteriju. Puna je prirodnih materijala, a ako vam trebaju roleteod bambusa, nešto prirodno što bi vas zaštitilo od sunca i učinilo da vaš dom bude"ušuškan". Ako želite sakriti dosadne stare radijatore koji ne odgovaraju stilu vašegdoma uz savjetovanje s majstorom iz naše drvene galanterije, možete vidjeti rešetku odbambusa za masku radijatora ili španjolsku trsku koju majstori mogu staviti u ram kaooblogu za radijator i na taj način pokriti nešto što je do tada žargonski rečeno "strčalo".

Stilske nogice mogu da upotpune bilo koji dom možete ih dodati svojim ormarima.Svojim izgledom zasigurno će privući pažnju ljubitelja dobrog ukusa, takvu drvenugalanteriju koriste mnogi stolari za uređenje nečijeg doma. Nogice se mogu postaviti nakrevet, kaučeve, sofe, ovisno o tome što treba promijeniti.

Uz naš široki asortiman nogu za stolove, zasigurno ćete pronaći nešto što vamodgovara. Bilo da želite rustikalni stil ili nešto moderno ili sofisticirano. Nijednu kuhinjunije moguće zamisliti bez drvenih letvica, koje svojim isklesanim izgledom dajuodređenu liniju namještaju. Svaka rustična kuhinja mora imati bar koju letvicu nakuhinjskim vratima. Sigurno se sjećate kredenca stare bake sa svim onim detaljima kojinas vraćaju u djetinjstvo. Danas postoji mnogo ukrasa unutar naše drvene galanterijerezbarenih ukrasa i duboreza. Na ovim kredencima cete također vidjeti drvene ručkekoje, ako se istroše, možete pronaći u našem katalogu drvene galanterije za ručke ikuglice. Mnogi komadi namještaja ili kreveti mogu biti ukrašeni drvenim kuglicamakoje su složene jedna na drugu različitih veličina i mogu izgledati stvarno lijepo.

Možda ste se pitali što su male vrpce različitih šara, u kategoriji drvene galanterijemožete ih pronaći pod nazvom intarzijske letvice. Dugi su jedan metar s različitimšarama. Često se koriste u ukrašavanju namještaja, a mogu se koristiti i u proizvodnjinakita prilikom izrade naušnica, narukvica.Intarlije su tanki furnirni umetci nastaliobradom trupaca različitih vrsta drveta.