Drvo je savršen materijal koji donosi prirodu i toplinu u dom. Bez obzira na vaš stil, drvo će se uvijek uklopiti u najrazličitije ambijente. Drvo ispunjava razinu udobnosti, simbolizira snagu i mir istovremeno. Od podova do arhitektonskih detalja, drvo je jedan od najsvestranijih materijala za vaš dom. 

Rezbarene letvice, koriste se u dekoraciji namještaja i vrata kao i kod završnih i restauratorskih radova. Letvice se obično proizvode od bukve, jasena, vapna i johe. To je relativno skup, ali u isto vrijeme vrlo lijep, ekološki materijal koji se može koristiti i u dizajnu dječje sobe. Raznovrsne boje i dezeni rezbarenih letvica mogu uklopiti u bilo koji stil interijera. Ukoliko ste naslijedili stari namještaj nemojte žuriti da ga sakriti u garažu, ako je okvir u redu, samo mu osvježite izgled dodavanjem novih letvica uz minimum troškova. Uz ovakav vid restauracije bakin stari namještaj poprimit sasvim novi izgled koji će se svima sigurno svidjeti.

Često kako bi se pokrili različiti zglobovi i šavovi, kao i da se stvori jedinstven stil, mogu se koristiti rezbarene lajsne od drveta. Letvice se mogu nači u različitim dužine i širine, ponekad je potrebno spojiti više različitih letvica kao bi se dobili željeni rezultati. Letvice mogu da istaknu određeni proizvod i da mu daju određenu specifičnu crtu.

Tijekom vremena s razvojem tehnologije, sve češće se pojavljuju imitacije rezbarenih letvica od umjetnih materijala. Ali ukoliko želite da ostetite prirodu u svom domu ne možete se osloniti na umjetne materijale. Čisto drvo je materijal koji će svakom prostoru dati svježinu i prirodni izgled.

Želite da vaš običan zid dođe do izražaja? Dodajte drvene letvice i gledajte kako se vaš jednostavan zid transformira. Da bi ste dobili novi izgled vašeg namjestaja, pokušajte koristiti letvice.

Letvica grčka šara je jedna od popularnijih letvica koristi se sve više u izradi stolova za šminkanje, kao okvir za ogledalo. Svojim izgledom pomoći će vam da namještaju date jedinstvenu crtu.

Rezbarene drvene lajsne

Ne znate kako urediti dječju sobu, pokušajte je obogatite s elementima od drvenih rezbarenih letvica i sigurno ćete uspjeti u tome. Bilo koji dio namještaja može vrlo lako promijeniti svoj izgled. Polica za dječje knjige i igračke će zaista lijepo izgledati uz pomoć letvica, čak i ukoliko ih stavite na dječji krevet ili krevetac nećete pogriješiti. Boravak u prostoriji koja odiše prirodnim materijalima svakako će omogućiti vašem djetetu da više pažnje obrati na istu i da je poštuje.

Kuhinje su prostor u kojem žene a i pojedini muškarci gurmani provode dosta vremena, bez obzira kakav stil želite u svom stanu možete koristiti završne letvice koje će obogatiti izgled vaše kuhinje. Također možete lijep efekt postići ako na sva kuhinjska vratašca i ladice stavite po koju letvicu, veoma lijep izgled mogu dati one u obliku pletenice.

Ponekad i mi možemo biti sami svoj majstor uz pomoć malih trikova možemo promijeniti izgled starom namještaju koji smo naslijedili a koji nas svojim duhom podsjeća na naše najmilije. Sa time ne samo da ćemo sačuvati predmete od zaborava nego ćemo dobiti i ugodno okruženje u kojem svakodnevno boravimo. Lajsne možete zalijepiti ljepilom za drvo, pri čemu morate paziti da ne pretjerate s količinom ljepila koju nanosite, prije lijepljenja letvice možete ofarbati u željenu boju. 

Pogledajte katalog letvica klikom OVDE.

Ako želite da kupite rezbarene letvice iz kataloga to možete učiniti poručivanjem preko telefona ili pošaljite e-mail s proizvodima koje želite poručiti. Nakon primljene porudžbine letve se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 72h.

Za više informacije pozovite 01 / 7776911. Telefonski broj je preusmjeren našem skype operateru u Madjarskoj koji priča Hrvatski. U slučaju da na telefonskom broju ne možete dobiti operatera zamolićemo vas da Vaš upit pošaljite na office@prirodniinterijer.com