Sigurno ste se barem jednom zapitali kako mogu ukrasiti svoj dom bez kupovine novog namještaja? Ponekad su male stvari dovoljne da svoj dom učinite svježim. Nije uvijek potrebno potrošiti puno novca da biste uredili prostor u kojem živite. Možemo vam pomoći u tome. Na primjer. Vaša postojeća kuhinja vam je dosadila, želite donijeti nešto drugačije, a fronte su propadajuće, možete ih obogatiti drvenom rešetkom, koja će se sigurno lijepo uklopiti. Među našim proizvodima možete pronaći drvenu rešetku koja je idealna za kuhinjske frontove i maske radijatora.

Drvena rešetka tradicionalni je element u stolariji koji se uglavnom koristi kao: poklopac radijatora, umetak (uložak) za kuhinjske elemente i na drugim raznim mjestima gdje je poželjna ventilacija. Izrađena je od letvica od bambusa. Obje strane rešetke su fino obrađene, tako da se mogu koristiti na onim mjestima gdje je važno da lijepo izgleda na stražnjoj strani namještaja. Rešetka ima prirodnu svijetlu boju, fino obrađenu površinu sa zaobljenim rubovima. Širina letvice je 12 mm, kut: 45 stupnjeva. Ukupna debljina drvene rešetke je 4 mm kao i kod ostalih klasičnih drvenih rešetki.

Drvene rešetke

Veličina standardne ploče koju držimo na zalihi: 65cm * 125cm. Ako imate zahtjev za nestandardne mjere, možete ga naručiti kod nas s ograničenjem da veličina rešetke ne prelazi 75 x 175 cm. Drvena rešetka vrlo je dekorativna, odgovara svim stilovima, izgleda vrlo lijepo kao maska radijatora. Pomoću nje zasigurno ćete uspjeti sakriti radijatore koji mogu izgledati vrlo oronulo. Osim rešetke, nudimo i razne letvice i drvene ukrase koji će se također moći lijepo uklopiti i upotpuniti izgled maske radijatora.

Drvene rešetke pogodne su za bojenje, letvice od bambusa vrlo lako primaju boju, tako da nećete imati problema prilikom odabira boje.

Postupak proizvodnje drvene rešetke započinje pripremom drvenih letvica, moraju biti što ravniji kako tijekom prešanja ne bi došlo do pucanja. Zatim se drvene letvice postavljaju tako da se obrađeni rub okrene prema dolje na točno određeno mjesto u kalupu. Preko njih dolazi još jedan red letvica u suprotnom smjeru, s obrađenom stranom okrenutom prema gore. Letvice se spajaju ljepilom za drvo, a zatim se kalup stavlja u prešu da se osuši i zategne ljepilo. Po završetku, višak ljepila uklanja se pažljivo kako ne bi oštetili drvo. Nakon ovog postupka, rešetka se reže na željenu ili standardnu dimenziju. Cijeli proces zahtijeva određenu pripremu i zahtijeva vrijeme. Na kraju dobijete proizvod koji će zasigurno obogatiti vaš dom.

Drvene rešetke

Drvena rešetka može se koristiti i kao pregrada, vrsta zida koji će odvojiti sobu, često je koriste restorani, kako bi se stvorila barijera između stolova. Sam materijal je ekološki prihvatljiv, odiše prirodom, pa je vrlo prikladan za uporabu u sobama koje su uređene u skladu s prirodnim materijalima. Također može biti ukrasni element na zidovima. Sama rešetka dat će vam mnoge ideje što učiniti s njom. Tamo gde je potrebna ventilacija, a drvena rešetka vrlo je prikladna za skrivanje izgleda tijela.

Sa svim elementima koje vam nudimo možete lako osmisliti kako popraviti stare frontove ili napraviti masku radijatora, a osim drvene rešetke, nudimo i razne vrste letvica koje mogu upotpuniti izgled maske radijatora ili prednje strane fronta. Također se mogu dodati i drveni ukrasi, tako da će se postići rustikalni izgled koji će obogatiti bilo koji dom ili poslovni prostor. Dajte svom domu ili poslovnom prostoru određeni pečat po kojem ćete biti prepoznatljivi.

Ako ste zainteresirani za kupnju drvene rešetke posjetite našu stranicu s detaljima KLIKOM OVDJE.